Sarah Michelle Gellar

Sarah se narodila 14. dubna 1977 v New Yorku. Svou hereckou kariéru zahájila již ve 4 letech, když byla objevena jedním agentem v místní restauraci. O tři týdny později byla obsazena do jejího prvního filmu,An Invasion of Privacy.

Něco málo o ní

  • Datum narození:
  1. dubna 1977
  • Celé jméno:

Sarah Michelle Gellar

  • Místo narození:

New York, NY, USA

  • Znamení:

Beran

  • Výška:

160 centimetrů

  • Barva očí:

zelená

  • Přírodní barva vlasů:

hnědá

Ze života

Sarah se narodila 14. dubna 1977 v New Yorku. Svou hereckou kariéru zahájila již ve 4 letech, když byla objevena jedním agentem v místní restauraci. O tři týdny později byla obsazena do jejího prvního filmu, An Invasion of Privacy. Tato šance rozjela její profesionální kariéru. Sarah se nejvíce proslavila rolí přemožitelky upírů - Buffy v oblíbeném televizním seriálu, který jste mohli sledovat také u nás.

Filmografie

  • 2006 The Return
  • 2006 Southland Tales
  • 2004 Scooby Doo 2: Monsters Unleashed
  • 2004 Nenávist (The Grudge)
  • 2002 Scooby Doo (Scooby-Doo)
  • 2002 Lord of the Piercing
  • 2002 Jack Black: Spider-Man
  • 2001 The 100 Greatest TV Characters
  • 2001 Boogeymen: The Killer Compilation
  • 2001 Harvard Man
  • 1999 Velmi nebezpečné známosti (Cruel Intentions)
  • 1999 She's All That
  • 1999 Neodolatelná (Simply Irresistible)
  • 1998 Beverly Hills Family Robinson
  • 1998 Malí válečníci (Small Soldiers)
  • 1997 Vřískot 2 (Scream 2)
  • 1997 Tajemství loňského léta
  • 1992 Swans Crossing
  • 1991 A Woman Named Jackie
  • 1988 Funny Farm
  • 1984 Over the Brooklyn Bridge
  • 1983 An Invasion of Privacy
  • 1970 All My Children

Soukromý život

V roce 2001 se Sarah zasnoubila se svým přítelem Freddie Prinzem. Svatba se uskutečnila v září 2002 a svatební šaty, které měla Sarah ve svůj slavný den na sobě, byly navrženy módní návrhářskou Verou Wang.

Starověký čínský nápis

Čínský symbol pro integritu má Sarah na zádech, srdce & dýku na kotníku, starověký čínský nápis XI, který znamená štěstí na levé kyčli a také 2 vážky, které má Sarah vytetované v nižší partii zad.

Oblíbené nej. ...

  • Oblíbená země:

Japonsko

  • Oblíbený sport:

bruslení, in-line, potápění, Taekwondo

  • Oblíbené jídlo:

sushi, těstoviny

  • Oblíbené zvíře:

Maltézský psík

  • Oblíbená barva:

červená

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id20482 (skvela-zabava.cz#7820)


Přidat komentář