Sandra Bullock

Sandra Bullock se narodila 26. července 1967 v Arlingtonu. Otec Sandry Jahn je učitelem zpěvu a Sandřina matka Helga operní zpěvačka, která pochází z Německa. Sandra vyrůstala střídavě v Německu a USA se svými rodiči a svou o tři roky mladší sestrou.

Něco málo o ní

  • Datum narození:

    1. července 1967
  • Celé jméno:

    Sandra Annette Bullock

  • Místo narození:

    Arlington, Virginia, Washington D.C, USA

  • Znamení:

    Lev

  • Výška:

    170 centimetrů

  • Barva očí:

    hnědá

  • Barva vlasů:

    hnědá

Ze života

Sandra Bullock se narodila 26. července 1967 v Arlingtonu. Otec Sandry Jahn je učitelem zpěvu a Sandřina matka Helga operní zpěvačka, která pochází z Německa. Sandra vyrůstala střídavě v Německu a USA se svými rodiči a svou o tři roky mladší sestrou Gesine. Již od dětství účinkovala v dětském sboru, jehož produkci měla na starosti její matka. Když bylo Sandře 14 let, její rodina se přestěhovala zpátky do Washingtonu. Poté Sandra začala studovat střední školu Washington-Lee v Arlingtonu ve Virginii. Po absolvování začala studovat herectví na East Carolina University v Severní Karolíně. Poté se přestěhovala do New Yorku, kde začala svou hereckou kariéru.

Filmografie

  • 2007 Předtucha (Premonition)
  • 2006 Dům u jezera (The Lake House)
  • 2006 Infamous
  • 2005 Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous
  • 2005 Loverboy
  • 2002 Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood
  • 2002 Vzorec pro vraždu (Murder by Numbers)
  • 2002 Láska s výstrahou (Two Weeks Notice)
  • 2000 Gun Shy
  • 2000 Slečna drsňák (Miss Congeniality)
  • 2000 28 dní (28 Days)
  • 1999 Živelná pohroma (Forces of Nature)
  • 1998 Magická posedlost (Practical Magic)
  • 1998 Making Sandwiches
  • 1998 Princ Egyptský (The Prince of Egypt)
  • 1998 Přístav naděje (Hope Floats)
  • 1997 Nebezpečná rychlost 2: Zásah (Speed 2: Cruise Control)
  • 1996 Uloupená srdce (Two If by Sea)
  • 1996 Time to Kill
  • 1996 In Love and War
  • 1995 Zatím co jsi spal (While You Were Sleeping)
  • 1995 Síť (The Net)
  • 1993 Fire on the Amazon
  • 1993 Demolition Man (Demolition Man)
  • 1993 Wrestling Ernest Hemingway
  • 1993 Záhadné zmizení (The Vanishing )
  • 1993 The Thing Called Love
  • 1992 When the Party's Over
  • 1992 Love Potion No. 9
  • 1990 Lucky/Chances
  • 1989 Religion, Inc
  • 1989 The Preppie Murder
  • 1989 Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman
  • 1989 Who Shot Patakango?
  • 1987 Hangmen

Kdo si zahraje místo Pamely v pobřežní hlídce?

Dalším trhákem, ve kterém si Sandra Bullock zahraje, může být připravovaný kinofilm Pobřežní hlídka. Je jasné, že Pamela Anderson se tentokrát v hlavní roli neobjeví, ale kdo ji nahradí stále není jasné. Zájem má i Sandra Bullock, která se v konkurzu setkala třeba s Paulou Abdul. Necháme se překvapit, zda roli získá a my se tak můžeme těšit na její křivky v proslulých červených plavkách.

Soukromý život

Sandra Bullock se 16.7.2005 provdala za hvězdu televizní reality show Jesse Jamese. Svatba se konala na kalifornském ranči u Santa Barbary.

Oblíbení nej. ...

  • Oblíbené jídlo

    gumoví medvídci, zmrzlina, čokoláda, kuře

  • Oblíbené pití

    pivo (Heineken), tequila

  • Oblíbený spisovatel

    John Steinbeck

  • Oblíbená hudba

    Salsa, Tom Jones, Bob Schneider, Jazz, Classic

  • Oblíbený parfém

    Christian Dior - Dune, Gucci - Rush

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id20481 (skvela-zabava.cz#7808)


Přidat komentář