Liv Tyler

Liv se narodila 1. července roku 1977 ve státě Maine v Portlandu, kde žila se svojí matkou Bebe Buell a s jejím přítelem Toddrm Rondgrenem, kterého považovala za svého otce.

Něco málo o ní

  • Datum narození:

    1. července 1977
  • Celé jméno:

    Liv Tyler, rodné Rundgren

  • Místo narození:

    Portland, Maine, USA

  • Znamení:

    Rak

  • Výška:

    178 centimetrů

  • Váha:

    65 kilogramů

  • Barva očí:

    modrá

  • Přírodní barva vlasů:

    hnědá

Rodinný kruh

  • Matka:

    Bebe Beuell

  • Otec:

    Steven Tyler

  • Sourozenci:

    Mia Tyler (dcera Stevena Tylera a jeho bývalé ženy Cyrindy Foxe-Tylerové), Chelsea Tyler (dcera Stevena and jeho současné ženy Teresy) a Taj Tyler (syn Stevena a Teresy).

Ze života

Liv se narodila 1. července roku 1977 ve státě Maine v Portlandu, kde žila se svojí matkou Bebe Buell a s jejím přítelem Toddrm Rondgrenem, kterého považovala za svého otce. Krátce po jejím narození se však její matka s Todem rozešla a společně s Liv se přestěhovali do Portlandu. Pravda vyšla najevo až v roce 1988, kdy Liv zjistila, že jejím pravým otcem je slavný hudebník ze skupiny Aerosmith - Steven Tyler. Liv proto ve svých dvanácti letech přijala příjmení Tyler. Když bylo Liv 14 let přestěhovali se s matkou zpět do New Yorku, kde Liv začala s prvními zkušenostmi v modelingu. Liv se zanedlouho objevila na titulních stránkách velkých časopisů jako je například Seventeen, Interview a Mirabella. Svůj filmový debut uskutečnila v roce 1994 v thrilleru Němý svědek.

Filmografie

  • 2004 Lonesome Jim
  • 2003 Jersey Girl
  • 2003 Pán prstenů: Návrat krále
  • 2002 Pán prstenů: Dvě věže
  • 2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu
  • 2001 One Night at McCool's
  • 2000 Dr T and the Women
  • 1999 Plunkett a Macleane
  • 1999 Oněgin
  • 1999 Cookie's Fortune
  • 1998 Armageddon
  • 1998 Poslední mejdan
  • 1997 U Turn
  • 1997 Inventing the Abbotts
  • 1996 That Thing You Do!
  • 1996 Stealing Beauty
  • 1995 Heavy
  • 1995 Empire Records
  • 1994 Aerosmith: Big Ones You Can Look at
  • 1994 Silent Fall (Němý svědek)

Soukromý život

Liv se v únoru 2001 zasnoubila s Roystonem Langdonem, hlavním zpěvákem rockové skupiny Spacehog. 25. března 2003 se snoubenci na Barbadosu vzali. Liv má s Roystonem syna - Milo Williama Langdona, který se narodil 14. prosince 2004.

  • Liv Tyler - vyslankyně organizace UNICEF

    Lidé Liv Tyler často přirovnávají k herečce Audrey Hepburn. Stejně jako Audrey také Liv se stala vyslankyní organizace UNICEF.

Oblíbené nej. ...

  • Oblíbené jídlo:

    jablečný koláč, zdravá strava - převážně zelenina a ovoce (Liv je vegetariánka)

  • Oblíbená barva:

    zelená, růžová

  • Oblíbený film:

    The 400 Blows (400 kulek)

  • Oblíbená zpěvačka:

    Edith Piaf, Etta James

  • Oblíbený zpěvák:

    David Bowie

  • Koníčky:

    plavání, malování a nakupování

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id20483 (skvela-zabava.cz#7841)


Přidat komentář