Kylie Minogue

V roce 2006 překonala Kylie Minogue rakovinu prsu. Lékaři diagnostikovali australské hvězdě zhoubnou nemoc v květnu. Zpěvačka musela okamžitě přerušit světové turné nazvané Showgirl a podrobit se operaci v Melbourne.

Něco málo o ní

  • Datum narození:

    28.května 1968

  • Celé jméno:

    Kylie Minogue

  • Místo narození:

    Melbourne, Victoria, Australia

  • Znamení:

    Blíženci

  • Výška:

    152 centimetrů

  • Váha:

    50 kilogramů

  • Barva očí:

    zelenohnědé

Vítězný boj proti rakovině

V roce 2006 překonala Kylie Minogue rakovinu prsu. Lékaři diagnostikovali australské hvězdě zhoubnou nemoc v květnu. Zpěvačka musela okamžitě přerušit světové turné nazvané Showgirl a podrobit se operaci v Melbourne. Poté podstoupila chemoterapii v Paříži. Během rekonvalescence napsala knížku pro děti nazvanou The Showgirl Princess.

Hvězdná kariéra - Filmy

  • 2001 - Moulin Rouge
  • 2000 - Cut 2000 - Sample People
  • 1997 - Diana and Me
  • 1996 - Misfit
  • 1996 - Bio-Dome
  • 1995 - Hayride To Hell
  • 1994 - Streetfighter
  • 1989 - The Delinquents

Hvězdná kariéra - Seriály

  • 1986 - Neighbours
  • 1985 - Fame & Misfortune
  • 1985 - The Zoo Family
  • 1984 - The Henderson Kids
  • 1980 - The Sullivans
  • 1980 - Skyways

Diskografie Kylie - Studiová alba

  • 2003 - Body Language
  • 2001 - Fever
  • 2000 - Light Years
  • 1998 - Impossible Princess
  • 1994 - Kylie Minogue
  • 1991 - Let's Get To It
  • 1990 - Rhythm Of Love
  • 1989 - Enjoy Yourself
  • 1988 - Kylie

Diskografie Kylie - Remixová alba

  • 1998 - Greatest Remix Hits vol. 4
  • 1998 - Greatest Remix Hits vol. 3
  • 1998 - Impossible Remixes
  • 1998 - Mixes Kylie's Remixes
  • 1993 - Greatest Remix Hits vol. 2
  • 1993 - Greatest Remix Hits vol. 1
  • 1992 - Kylie's Remixes vol. 2
  • 1989 - Kylie's Remixes vol. 1

Diskografie Kylie - Alba s největšími hity

  • 2004 - Ultimate Kylie
  • 2003 - Greatest Hits - '87 - '98
  • 2003 - Greatest Hits - '87 - '97
  • 2002 - Confide In Me
  • 2000 - Hits+ 1992 - Kylie Greatest Hits

Diskografie Kylie - Ostatní alba

  • 2002 - Fever (Live from Manchester)
  • 2001 - Live In Sydney
  • 1998 - Intimate And Live
  • 1997 - Live And Other Sides
  • 1997 - Other Sides
  • 1990 - Singles Collection

Soukromý život Kylie

Kylie Minogue zdaleka neměla ve svém soukromém životě ustláno na růžích. Mezi známé milence Kylie Minogue patřil například Michael Hutchens ze skupiny INXS. Michael se však v roce 1997 v Sydney zabil. Dalším slavným milencem Kylie byl známý herec Oliver Martinez. Veřejnost byla informována o plánované svatbě Kylie s Oliverem, avšak osud tomu přál jinak. Místo očekávané svatby došlo k rozchodu.

Šestý smysl

Kylie Minogue věří na převtělování duší, je přesvědčená, že žila předchozí životy v jiném těle. Jak sama tvrdí, dokáže rozmlouvat s mrtvými, včetně svého bývalého přítele Michaela Hutchense.

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id20485 (skvela-zabava.cz#7858)


Přidat komentář