Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt se poprvé před kamerou objevila již ve svých devíti letech, když se dostala do Show Teamu v Texasu. Jednalo se o taneční tým, který cestoval po Dánsku i po Rusku.

Něco málo o ní

Datum narození: 21.2. 1979
Místo narození: Waco, Texas, USA
Znamení zvěrokruhu: ryby
Povolání: herečka, zpěvačka

Ze života

Jennifer Love Hewitt se poprvé před kamerou objevila již ve svých devíti letech, když se dostala do Show Teamu v Texasu. Jednalo se o taneční tým, který cestoval po Dánsku i po Rusku. V deseti letech se pak stala mezinárodní mluvčí pro Los Angeles Gear shoes.

  • Jennifer a cvičení s Barbie

    Poté si zahrála v reklamě pro hračky od firmy Mattel. Od roku 1989 do roku 1991 hrála Robin v televizní show Kids INC show. Jennifer také natočila video – taneční cvičení s Barbie a zahrála si v komedii Munchies.

  • Jennifer Love Hewitt se prodávala po celé Americe

    V roce 1992 nahrála svoje první CD s názvem Love Songs and only came to Japan. O necelý rok později se objevila ve velmi úspěšné komedii s Whoopi Goldberg – Sestra v akci 2. O rok později vydala své druhé CD, které nazvala Lets Go Bang, jež se prodávalo po celé Americe. Ještě v témže roce Jennifer obsadila roli Satan v televizním hitu Party of Five, který jí pomohl dostat se do opravdového show-businessu.

  • Jennifer a Tajemství loňského léta

    Psal se rok 1996 a Jennifer Love Hewitt si zahrála Brooke Figler v rodinné komedii Domácí vězení. Hned nato vydala již své třetí album s názvem Jennifer Love Hewitt. V následujícím roce jste Jennifer mohli spatřit v komedii Trojská válka.

    Jennifer na sebe opravdově upozornila ve filmovém trháku Tajemství loňského léta, kde se spojila s dalšími talentovanými herci jako je Sarah Michelle Gellar, Freddie Prince Jr. a Ryan Phillipe.

Neustálá práce na sobě

Jennifer Love Hewitt neustále pracuje na tom, aby byla jednou z nejznámějších hereček naší planety. Jeden z amerických časopisů dokonce zveřejnil, že je třetí nejvíce oblíbenou herečkou na internetu. Sláva a popularita Jennifer neustále roste a jistě bude i nadále také díky tomu, že nadále zůstává hezkou ženou s čistou image.

Filmografie

1984 – Kids Incorporated
1992 – Runnig Wilde, Shaky Ground, Munchie
1993 – Sestra v akci 2, Little Miss Millions
1994 – McKenna, Byrds of Paradoxe, Party of Five
1996 – House Arrest
1997 – Trojská válka, Tajemnství loňského léta, Senio Prom
1998 – Telling You, I Still Know What You Did Last Summer, Zoomates, Poslední mejdan
1999 – Suburbans, Time od Your Life, MTV New Year’s Eve Live
2000 – Audrey Herburn Story
2001 – Před svatbou ne!
2002 – Tuxedo, Zvoník u Matky Boží 2
2004 – Láska a jiné průšvihy, In the Game
2006 – Garfield 2
2007 - Delgo

Diskografie

1992 – Love Songs and only came to Japan
1995 – Let’s Go Band
1996 – Jennifer Love Hewitt
1999 – How Do I Deal
2002 – BareNaked

Právní prohlášení: Obsah internetového magazínu i jednotlivé jejich prvky jsou právně chráněny. Jakékoli užití spočívající v kopírování a/nebo napodobování obsahu a/nebo prvku tohoto internetového magazínu bez výslovného souhlasu provozovatele internetového magazínu je protiprávní, porušující práva společnosti k autorskému dílu a databázi a zakládající nekalosoutěžní jednání. Neoprávněným užitím obsahu a/nebo prvku interntového magazínu může dojít též k naplnění skutkové podstaty trestného činu porušení předpisů o pravidlech hospodářské soutěže dle § 248 trestního zákoníku a/nebo trestného činu porušení autorského práva, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi dle § 270 trestního zákoníku, za jejichž spáchání může být uložen trest zákazu činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty nebo trest odnětí svobody. Pokud máte o užití obsahu a/nebo prvku internetového magazínu zájem, kontaktujte redakci internetového magazínu. id20480 (skvela-zabava.cz#7799)


Přidat komentář